گرام ماسالا یا گراماسالا نوعی ادویهی هندی است که بسیار خوشمزه و خوش عطر است. این ادویه منحصر به کشور هند نیست، بلکه در بیشتر کشور ها هم شناخته شده و پرمصرف است. در ایران از این ادویه برای پخت پلو به جای ادویه ی کاری و یا ادویه ی بریانی نیز استفاده می شود. با ما همراه باشید تا در ادامه کاربرد ادویه گرام ماسالا و همچطنین طرز تهیه این ادویه معطر را برای شما شرح دهیم.
ادویه گرام ماسالا را می توان در پخت بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار داد. در ادامه برخی از کاربرد های این ادویه را ذکر خواهیم کرد.
ادویه گرام ماسالا یکی از انواع ادویه های ترکیبی خوشمزه و پرطرفدار هندی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود. برای تهیه این ادویه خوش عطر می توانید از روش زیر استفاده کنید.
مواد لازم
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه ادویه گرام ماسالا هندی، ابتدا جوز هندی را به صورت رنده ای خرد می کنیم. سپس از یک تابه استیل استفاده می کنیم و به آن تخم گشنیز، پودر زنجبیل، گل سرخ، زیره سیاه، دارچین، میخک، برگ بو و رازیانه را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سپس به ترکیب ادویه های قبلی، فلفل قرمز یا پاپریکا، هل، زردچوبه، زیره سبز، فلفل سیاه، اَنیسون یا بادیان و جوز هندی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مدت حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم تا ادویه ها خوب ترکیب شده و روایح آنها آزاد شوند.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که تفت دادن ادویه ها باعث می شود طعم و عطر آنها با هم ادغام شده و بوی خامی شان از بین برود. سپس تابه را از روی حرارت برمی داریم و ادویه ها را به صورت داغ درون غذاساز می ریزیم و آنها را میکس می کنیم تا به طور کامل پودر شوند.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که مقدار ادویه ها می تواند بسته به سلیقه هر شخص متغیر باشد. به عنوان مثال، اگر مقدار فلفل قرمز یا پاپریکا را افزایش دهید، رنگ ادویه گرام ماسالا قرمز می شود. همچنین، اگر مقدار زردچوبه را بیشتر کنید، رنگ ادویه گرام ماسالا زرد خواهد شد.
مرحله پنجم
در پایان، به ادویه گرام ماسالا اجازه می دهیم کاملاً خنک شود، سپس آن را درون ظرف شیشه ای با درب قرار می دهیم. سپس درب ظرف را محکم می بندیم و آن را در یک محیط خشک و خنک نگهداری می کنیم. ادویه گرام ماسالا مناسب برای استفاده در غذا هایی با طعم سرد است.
برای تهیه انواع ادویه جات به صورت فله و بسته بندی در سایت بالسی می توانید با شماره 09128939218 تماس بگیرید.
ماسالا یکی از ادویه های محبوب در آشپزی هندی است که معمولاً برای تهیه غذاهایی مانند کاری و دال استفاده می شود. این ادویه دارای طعم و آرومایی خاصی است که به غذاها طعم خاصی می بخشد. روش استفاده از ماسالا به ترکیب آن با سایر مواد غذایی و نوع غذایی مورد نظر بستگی دارد. اینجا چند نکته برای استفاده از ادویه گرام ماسالا در آشپزی آمده است.
با این روش ها، می توانید از ادویه گرام ماسالا به بهترین نحو در آشپزی خود استفاده کنید.
برای استفاده از این ادویه محبوب می توانید نکات زیر را در نظر بگیرید.